svr_kvalite

Kvalitén

Kvalitet är det första vi frågar efter när vi köper in råvaror från leverantörer och bönder. Vår filosofi har alltid varit; kan vi själva inte tänkas använda råvaran i vårt egna hushåll, så hör den inte hemma i vårt sortiment.

Detta är väl självklart tycker man, men så är det tyvärr inte. Många företag idag, lägger större vikt vid priset än kvalitén på råvarorna och vid allt för många tillfällen leder det till att företag köper in råvaror som inte bör rekommenderas för mänsklig konsumtion.

Sanningen är den att man får det man betalar för.  Företag som köper in baserat på pris har oftast inte kunskapen som krävs för att avgöra om råvaran är av god kvalitet, utan förlitar sig på det leverantören lovar att leverera. Det kan vara allt från en utblandad råvara till bekämpningsmedel som inte är accepterad inom EU.

"Du blir vad du äter..."

Vi på Svensk risimport, som leverantör och producent, är medvetna om att vi har ett stort ansvar som importör att inte bara bemöta våra kunders efterfrågan utan även bidra med mat av hög kvalité som gynnar samhället. Just därför kan vi inte alltid lova att vi har de bästa priserna men vi lovar att alltid har ett ärligt marknadspris och kvalitet på råvaran du köper från oss.